Word mede-eigenaar van Carl Denig

crowdfunding
crowdfunding

Het team van Carl Denig is super blij met hun klanten en willen daarom het volgende nieuws delen. Carl Denig wilt uitbreiden en daarom zijn ze gestart met de crowdfunding actie op crowdaboutnow.nl. Wil jij mede-eigenaar worden van en meebouwen aan het mooie merk Carl Denig? Lees dat dit artikel!

Geschiedenis

In 1912 werd de zaak opgericht door meneer Carl Denig. Nadat hij zijn kleermakersopleiding had afgerond ging hij kamperen met een zelfgemaakte tent op het eiland Wight. Toen Carl terug kwam nam hij het besluit om tenten te verkopen vanuit zijn vaders herenmodeatelier op het Rokin. Het merk Carl Denig was geboren. Alles liep op rolletjes en daarom besloot Carl Denig om in de jaren ’30 te verhuizen naar het huidige adres Weteringschans 113-115 in hartje Amsterdam.

Sinds 2008 hebben Gert Jan Nauta en Peter Arensman de historische winkel overgenomen. Ze zijn beide enorm grote fans van buitensporten dus het was een perfecte match! Hun drive: topkwaliteit buitensport artikelen leveren met deskundig en persoonlijk advies. De reden van deze crowdfunding actie is dan ook om dat zo te kunnen houden.

Carl Denig heeft je nodig!

Ze bestaan al een ruime tijd, maar je weet nooit wat de toekomst brengt. Met de opkomst en groei van online winkels verandert het winkelbeeld enorm. De winkel tegenover het Rijksmuseum loopt goed, maar er moet geinvesteerd worden om de collectie in de winkel uit te breiden en om online te groeien. En daar is geld voor nodig.

Het doel van deze crowdfunding actie is om tussen de € 300.000 en € 500.000 op te halen. Het bedrag wat wordt opgehaald wordt gebruikt voor:

  • Uitbreiding van de schoenencollectie
  • Uitbreiding van de winkelvoorraad
  • Het versterken van het Carl Denig merk

Hoe werkt het?

Wanneer je in onze crowdfunding actie investeert, word je mede-eigenaar van een stukje Amsterdams retail erfgoed en draag je bij aan het behoud en de groei van het unieke outdoor merk Carl Denig. Je kunt meedoen vanaf € 500,-. Als je investeert word je mede-eigenaar van de winkel en daarmee onderdeel van onze organisatie. Rendement wordt uitgekeerd in de vorm van store credits, minimaal 6% en maximaal 8%, afhankelijk van de investeringssom. En als je al meedoet aan ons ‘UNLIMITED TRAILS SPAARSYSTEEM’ dan komt die 6% daar nog bovenop.

Wil je jezelf aanmelden of ben je op zoek naar meer informatie? Klik dan hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER