Wintersportspecialist

Ben jij een wintersport (gerelateerde) expert en ben je altijd op zoek naar meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf, merk of event? Claim dan jouw expertise op Skien.nl!

Op Skien.nl krijg je als expert een unieke webpagina om jouw specialisme te claimen en te presenteren door middel van unieke, inhoudelijke tekst en een begeleidende afbeelding met (affiliate) link te presenteren.

Bovendien worden jullie in onze communicatie meegenomen. Bij samenwerking door middel van een artikel op het drukbezochte Skien.nl, de insteek bepalen wij samen. Vervolgens delen wij dit artikel in onze nieuwsbrief (1.200 fanatieke lezers) en via social media (bereik + 250.000 views per maand in wintermaanden). Tijdens de samenwerking kun je gebruik maken van onze communicatiekanalen door het aanleveren van inhoudelijke (pers)berichten en artikelen, die na goedkeuring van de redactie worden gecommuniceerd. Voorwaarde is dat deze berichten uniek zijn, dus geen gekopieerde berichten. Aanvullend bespreken wij graag welke acties of processen wij nog meer kunnen ondersteunen.
Bekijk hier een voorbeeldpagina

Voor het éénmalig inrichten van een webpagina op Skien.nl + het verzorgen van 1 wintersportseizoen exposure via Skien.nl, de nieuwsbrief en via onze socials en een Facebookactie vragen wij slechts 250,- (normaal € 500, bedragen excl. BTW, actieprijs geldt t/m 01-03-2020)

Heb je interesse in een samenwerking met Skien.nl? Vul dan het onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar: info@skien.nl