Wintersportspecialist

Ben jij een wintersport (gerelateerde) expert en ben je altijd op zoek naar meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf, merk of event? Claim dan jouw expertise op Skien.nl!

Op Skien.nl krijg je als expert een unieke webpagina om jouw specialisme te claimen en te presenteren door middel van unieke, inhoudelijke tekst en een begeleidende afbeelding met (affiliate) link te presenteren. Bovendien worden jullie in onze communicatie meegenomen, waaronder maandelijks via social media en periodiek in onze nieuwsbrief.
Bekijk hier een voorbeeldpagina

Skiën.nl beoordeelt alle experts vooraf aan de hand van een aantal criteria. Voor het éénmalig inrichten van een webpagina op Skien.nl rekenen wij € 350,- en voor elk volgend wintersportseizoen € 250,-. Per lead of sale wordt een variabele fee verrekend. Wij werken met alle grote affiliate netwerken van Nederland samen en de afrekening loopt dan ook via hen. Wil je direct met ons afspraken maken? Neem dan even contact met ons op.

Hiernaast kun je gebruik maken van onze activatiemogelijkheden waarbij wij jouw webpagina, specifieke producten of acties extra en proactief onder de aandacht brengen via de Skien.nl nieuwsbrief en social media kanalen. Uiteraard kunnen wij ook gezamenlijk marketingcampagnes opzetten. Dit zijn maatwerktrajecten en starten vanaf € 500.

Heb je interesse in een samenwerking met Skien.nl? Vul dan het onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar: info@skien.nl