Wintersportmerk: Arc’ Teryx

Arc’ Teryx

Er zijn tientallen merken die wintersportproducten aanbieden. Maar wat zit er achter deze merken? Waar staan zij voor? Wij informeren jullie graag over de merken zelf, deze week:

arc-teryx

Arc’ Teryx is een internationaal merk en valt onder AmerSports. De naam Arc’ Teryx is vernoemd naar ‘Archaeopteryx Lithographica’, het eerste vliegende reptiel met veren. Oftewel, de eerste vogel. Het logo is gebaseerd op het specimen van de eerste vogel. Het merk is in 1989 opgericht te North Vancouver door een aantal bergbeklimmers.

Het wintersport aanbod van dit (winters)sportmerk bestaat uit ski/snowboard jassen, broeken, mutsen, handschoenen en sokken. In Nederland zijn er 10 dealers die producten van Arc’ Teryx aanbieden. Het doel van het Canadese merk is het aanbieden van functionele producten met een mooi design die er voor zorgen dat jij comfortabel kan wintersporten.

Naast ski/snowboard gerelateerde producten bieden ze producten aan voor bergbeklimmers, backpackers en natuurwandelaars. De producten van Arc’ Teryx zijn diverse malen in de prijzen gevallen door de hoge kwaliteit van de producten.

Lees hier het artikel van ATOMIC, het wintersportmerk waar wij jullie vorige week over informeerde.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER