Wintersport babe zonder kleren: Lindsey Vonn

Omdat wij als redactie van skiën een lichte crush op Lindsey Vonn hebben en omdat ze ook nog is een paar zeer sexy foto’s heeft vonden wij het de hoogste tijd om dit met onze volgers te delen!

Wie is Lindsey Vonn eigenlijk?

Lindsey Caroline Vonn is een Amerikaanse alpine skiër, geboren op 18 oktober 1984 in Saint Paul in Minnesota. Op haar 16e maakte ze haar debuut in de wereldbeker skiën en haar Olympisch debuut volgde 2 jaar later. Toen werd ze 6e op het onderdeel combinatie.

In 2004 won ze haar eerste bekerwedstrijd, in de 2 maanden die daarop volgde bereikte ze maar liefst 5 keer het podium. Wat erg knap was voor iemand van toen nog maar 20 jaar jong. In haar beste jaren tussen 2007 en 2012 haalde ze alleen al in de wereldbeker 21 keer het podium waarvan 16 keer goud.

Totaal komt het aantal overwinningen op ski’s van deze beeldschone Amerikaanse op 77 te staan. Dit zijn twee titels meer dan Annemarie Moser-Pröll, van wie Lindsey het record heeft overgenomen. In 2010 is Lindsey “Sportswomen of the Year” geworden in de Verenigde Staten wat daar een hele belangrijke onderscheiding is.

Naast skiën is Lindsey in het seizoen van 2013 en 2014 verslaggever geweest van de NBC voor de Olympische Winterspelen in Sotsji. Gelukkig ziet Lindsey er erg goed uit en vindt niemand het erg om naar haar te kijken. Oordeel zelf even de foto’s hieronder waarin zij als model voor een body paint shoot pauzeert.

 


Bron: Sports Illustrated

LAAT EEN REACTIE ACHTER