Vignetten

Elke winter gaan meer dan 1 miljoen Nederlanders op wintersport. Veel Nederlanders reizen met eigen vervoer richting populaire wintersportbestemmingen als Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk.

Ga jij binnenkort met de auto op wintersport, vergeet dan niet om van te voren een tolvignet aan te vragen. In veel landen in Europa geldt er namelijk een vignetplicht!

Wat is een vignet?
Een vignet is een bewijs dat er wegenbelasting betaald is voor het voertuig. Veel landen werken tegenwoordig met het digitale vignet. Geen geplakt en gekrab meer op de voorruit!

Een goede voorbereiding voor je autovakantie is belangrijk! Rijd je zonder vignet in een land waar een vignetplicht geldt? Dan heb je een grote kans op een hoge boete!

Een vignet kopen
Je kunt een vignet eenvoudig online bestellen via AutoTolVignetten.nl. Het aanvragen van het vignet kost enkele minuten en de betaling vindt makkelijk plaats met iDeal.

Naast Hongarije, Roemenië en Slowakije is nu ook voor Oostenrijk het digitale vignet beschikbaar. Het digitale vignet is gekoppeld aan je kenteken. Het kenteken wordt geregistreerd in de database van Oostenrijk en geactiveerd op de reisdatum waar het vignet voor aangevraagd is.

Voordelen AutoTolVignetten.nl

  • De enige aanbieder in Nederland dat het digitale vignet voor Oostenrijk levert
  • Spoed? Geen probleem! Digitale vignetten worden binnen 1 werkdag per e-mail geleverd. Overige producten worden binnen 1-3 werkdagen geleverd
  • Het is niet nodig om over een credit card te beschikken om de betaling te voldoen. Je kunt veilig online betalen met iDeal
  • Elke werkdag telefonisch en per e-mail bereikbaar om je te helpen bij je bestelling
  • Middels de reisplanner kun je alle verplichte producten voor het land van bestemming in één keer bestellen. Denk naast vignetten ook aan veiligheidsvesten, milieustickers, gevarendriehoeken etc.


AutoTolVigetten.nl
verkoopt naast tolvignetten ook andere verplichte producten voor een autovakantie naar wintersportlanden als o.a. Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Hongarije, Roemenië en Slowakije.

Meer informatie nodig? Ga dan naar AutoTolVignetten.nl