AlpenResort Saalbach is een complex van 15 woningen en bevindt zich midden in het prachtige skigebied Saalbach-Hinterglemm-Fieberbrunn met binnenkort aansluiting op Zell am See. Gelegen langs de Schattberg-piste en op 250 meter afstand van de Schönleitenbahn gondel. Op 250 meter is er ook een bushalte met een gratis skibusverbinding richting het centrum van Saalbach (circa 3 km). Er is tevens een mooi en veilig wandelpad naar Saalbach langs de rivier de en door het bos.

Ga naar het AlpenResort Saalbach chalet

Chalet.nl is een zelfstandige touroperator en specialist in de verhuur van vrijstaande chalets en luxe appartementen van 2 tot 50 personen. Het ruime aanbod van grote chalets en appartementen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië is waar Chalet.nl bekend om staat en ook uniek in is. De specialistische kennis van de ruim 25 medewerkers is in 2015 én 2016 zelfs beloond met de Zoover Award voor beste wintersport aanbieder!

Ga direct naar de aanbiedingen van Chalet.nl

Beleef een onbezorgde wintersportvakantie in de Alpen met Summit Travel. Al sinds 2003 een betrouwbare partner voor vele families, groepen vrienden en collega´s. De persoonlijke service en snelheid zorgen elk jaar voor veel blije wintersporters.

Ga naar het aanbod van Summit Travel

Huus Gstaad is een 4 sterren plus hotel dat staat voor een unieke en ongeëvenaarde vakantie-ervaring in het hart van de Zwitserse Alpenregio. Huus, ‘huis’ of ‘thuis’, is precies het gevoel dat Huus Gstaad wil overbrengen op gasten wanneer ze de drempel overschrijden in de charmante Alpenwereld.

Ga naar Huus Gstaad

Jouw aanbod van wintersportvakanties en accommodaties ook beter zichtbaar onder wintersporters via Skien.nl?

Kijk hier voor meer informatie