Dagboek: Toptalent Noa Selleger pakt prijzen!

Noa Selleger pakt prijzen

Noa pakt prijzen!

Skien.nl gaat de komende weken de jonge top skiester Noa Selleger volgen tijdens haar verblijf in Oostenrijk. Exclusief volgen wij deze topper en geven inkijkjes van Noa in de aanloop naar en tijdens een serie wedstrijden.

De eerste prijs is binnen, Noa heeft de avondslalom in de Jan Kellercup gewonnen. Na een tweede plek in de eerste run heeft ze hiermee toch de prijs in de wacht weten te slepen. Straks is ze in Oostenrijk voor de Nederlandse kampioenschappen.

Onderstaand vertelt Noa een stukje over hoe een dag er uit ziet in haar buitenlandse ski avontuur.

Als ik in Oostenrijk train, ski ik bij HSRC (Holland Ski Racing). Meestal ga ik intern, dat betekent dat ik in het huis ga waar de trainers, begeleiders en andere skiërs overnachten. Ik kan ook extern gaan, dan ga ik niet in het huis maar met mijn ouders in een hotel in de buurt. De training is best pittig, we staan ongeveer om 07.00 op, dan ontbijten, spullen pakken en naar de piste. Na het trainen is het spullen uitpakken, douchen en eten. Dan ga ik naar bed en is er weer een dag voorbij.

Bij Il Primo wordt Noa getraind door Angeline Jehenson. Bij Holland Ski Racing traint ze met Jorrit Meinsma en Thomas Vos.

Ken jij toptalent Noa nog niet? In dit artikel stelt ze zich voor.

Bekijk hier foto’s van Noa haar avontuur:

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER