Top 5 warme dranken op wintersportvakantie

Top 5 warme dranken

Heerlijk, zo’n wintersportvakantie. Tussen het skiën door even iets lekker warms drinken. We doen het allemaal, even lekker ontspannen op het terras met een kop warme vloeistof. Maar welke warme dranken zijn nou het lekkerst? De redactie heeft een top 5 samengesteld.

#5 Jägertee

Ja, doe eens gek en giet wat drank in je thee. Vooral de Jägertee is erg populair. Rode wijn en thee is als wintersport en après-ski, een ultieme match.

#4 Thee

Thee geeft jou een energie boost door de cafeïne die er in zit. Weliswaar niet zo veel als in koffie maar het is zeker merkbaar. Thee kent vele smaken en daarom kan je eindeloos variëren. Wij vinden de smaken die bij het seizoen passen het lekkerst. Ingrediënten zoals kaneel, appel, anijs en gember zorgen voor een lekkere ‘winterthee’.

#3 Koffie

Natuurlijk, koffie. Koffie kent vele varianten zoals cappuccino en Irish coffee. Naast de cafeïne boost die je wel kunt gebruiken is de smaak ook heerlijk. Even een kop koffie na het skiën? Een scheutje Irish whisky maakt het nog lekkerder.

#2 Glühwein

Warm bier is niet te drinken. Wijn daarentegen… Witte of rode wijn, een beetje kaneel, kruidnagel, anijs, citroenschillen en een beetje suiker. Vooral populair tijdens het après-skiën.

#1 Chocolademelk

Wat is nou lekkerder dan een kop lekker warme chocolademelk? Met Slagroom uiteraard. Heerlijk om even te ontspannen en lekker door te warmen na een dag wintersporten. En je kan het drinken wanneer je wilt, het is namelijk op elk moment van de dag lekker!

Welke van deze vijf vind jij het lekkerst? Of staat jouw favoriet er niet tussen? Laat het ons weten!

Ken jij de 7 lekkerste après-ski drankjes al?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER