TomTom Smartwatch Adventurer

TomTom Smartwatch-Wintersport-Skiën

TomTom Smartwatch Adventurer

Vanaf deze maand verkrijgbaar in Nederland, de TomTom smartwatch Adventurer. Deze GPS-smartwatch is uitgerust met een hoop extra’s die ook de wintersporter veel plezier zullen geven. De watch voorzien van een ingebouwde muziekspeler, een optische hartslagmeter en een aparte sportmodus. En is hierdoor dus zeer geschikt voor de wintersporter.

Functies

In de TomTom smartwatch zitten een hoop functies waar je als winterfanaat erg blij van wordt. Zo weet het horloge precies wanneer je in een lift zit en kun je de samenvatting van je voorgaande sessie even mooi bestuderen. Naast de muziekspeler en hartslagmeter beschikt het apparaat ook over een luchtdrukmeter, verkenningsmodus en GPS-, kompas- en barometerfunctie. Onderweg zie je dus realtime-informatie zoals hoogte, afstand in 3D, snelheid en tempo. Ook zal je gemakkelijker moeten navigeren tijdens je route en vindt je simpel je startpunt weer terug.

Zodra GPS aanstaat zal de batterij ongeveer 24 uur meegaan, ideaal voor een volledige dag op de piste dus. Hij is verkrijgbaar vanaf €299,- De TomTom smartwatch gaat hiermee de strijd aan met concurrenten Casio, Garmin en Suunto.

Deze smartwatch van TomTom is een ideaal sinterkerst cadeau voor de fanatieke wintersporter. Maar dan moet er wel een wintersportvakantie geboekt zijn natuurlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER