Snowfeet, leuk en onderscheidend!

Snowfeet is een nieuwe, bloeiende wintersport. De Snowfeet zijn in feite kleine mini-ski’s waarmee je skiet zoals je dat ook met gewone ski’s doet. Je zou de Snowfeet ook snowskates of skates kunnen noemen, want het is iets tussen skiën en skaten. Inmiddels beoefenen duizenden mensen deze sport al en het aantal neemt elk jaar toe. Sommige deskundigen gaan ervan uit dat het op een dag zelfs een Olympische sport kan worden.
De Snowfeet kunnen zowel op als naast de hellingen worden gebruikt. Ze zijn extreem licht en klein, dus makkelijk mee te nemen. Maten zijn universeel en zijn gelijk aan  je schoenmaat. Wat echt leuk is aan de Snowfeet is dat je hiermee op plaatsen kunt komen, zoals kleine bospaden, waar je niet komt met ski’s of snowboard. En in vergelijking met ski’s, zijn ook een stuk goedkoper! De Snowfeet wordt vervaardigd in Tsjechië, waar het idee vandaan komt.

Snowfeet, het verhaal

Het gerucht ging dat er een man was die ging skiën. Hij was echter zo vergeetachtig dat hij zijn ski’s thuis liet liggen. Maar aangezien hij creatief van geest was, probeerde hij de heuvel af te skiën met zijn slippers. Tot zijn verbazing werkte het vrij goed en hij vond het eigenlijk veel leuker dan skiën. Het idee van de Snowfeet was geboren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER