Skizaak Utrecht geeft wintersportmaterialen een tweede leven

Voor de wintersporters die met hun kinderen op vakantie gaan is het elk jaar weer kijken of de dure skispullen passen. Om nou elk jaar nieuwe skispullen te kopen wanneer de kleren te klein zijn, is natuurlijk niet goed voor de portemonnee. Daarom adviseren we jou om eens te kijken bij Skizaak Utrecht.

Skizaak Utrecht is dé plek waar je moet zijn voor beste tweedehands wintersport materialen! De winkel staat in Utrecht, maar je kunt ook artikelen bestellen via de website van Skizaak. Wanneer je voor 16:00 besteld krijg je het de dag daarna zelfs thuis bezorgd.

Naast verschillende soorten ski’s, skischoenen, snowboardschoenen, snowboards, stokken, handschoenen en helmen verkopen ze ook overige wintersport benodigdheden. De prijzen van tweedehands ski’s variëren tussen de € 70,- en € 250,- voor volwassenen en vanaf € 50,- voor kinderen. Huren kan al vanaf € 39,- voor een volledige skiset met ski’s, schoenen en stokken.

Ga je op wintersport en ben je in de buurt van Utrecht? Dan adviseren we je dus zeker om eens een kijkje te nemen bij Skizaak Utrecht!

LAAT EEN REACTIE ACHTER