Skiwebshop aanmelden

Ben jij een gave webshop met wintersportartikelen of een winterafdeling en altijd op zoek naar meer zichtbaarheid onder wintersporters? Meld dan jouw webshop aan voor Skien.nl

Op Skien.nl krijg je een eigen ruimte om jouw webshop door middel van jullie logo en begeleidende tekst te presenteren en uiteraard jullie aanbod aan producten. Bovendien worden jullie in onze communicatie meegenomen, waaronder maandelijks via social media en periodiek in onze nieuwsbrief.

Skiën.nl beoordeelt alle webshops vooraf aan de hand van een aantal criteria. Vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, navigatie en het productassortiment van de webshop zijn belangrijke punten. Ook wordt er gekeken naar het bestelproces, retourbeleid en de klachtafhandeling. Daarnaast is het van belang dat de wet ‘Kopen op Afstand’ wordt gehandhaafd.

Het éénmalig inrichten op Skien.nl kost € 500,- (indien er een goede productfeed beschikbaar is) en voor elk volgend wintersportseizoen € 350,-. Per lead of sale wordt de variabele fee verrekend. Wij werken met alle grote affiliate netwerken van Nederland samen en de afrekening loopt dan ook via hen. Wil je direct met ons afspraken maken? Neem dan even contact met ons op.

Hiernaast kun je gebruik maken van onze activatiemogelijkheden waarbij wij jouw webshop of specifieke producten extra en proactief onder de aandacht brengen via de Skien.nl nieuwsbrief en social media kanalen. Uiteraard kunnen wij ook gezamenlijk marketing campagnes opzetten. Dit zijn maatwerktrajecten en starten vanaf € 500.

Heb je interesse in een samenwerking met Skien.nl? Vul dan het onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar info@skien.nl