Skiset maakt 3D beelden van jouw voeten voor de perfecte skischoenen!

Skiset, wereldmarktleider in het online skiverhuur, lanceert het gebruik van ScanFeet in Skiset-winkels. De ScanFeet maakt 3D beelden van de voeten waardoor de perfecte skischoenen voor wintersporters kinderlijk eenvoudig wordt. Deze ontwikkeling laat wederom zien dat Skiset nieuwe technologieën aangrijpt om het online skiverhuurproces en de kwaliteit van de service verder te verbeteren.

Bekijk hieronder het handige filmpje met de werkwijze van de ScanFeet (er wordt niet in gesproken):

Wat zijn de voordelen van de ScanFeet?

1. Razendsnel een nauwkeurig 3D-beeld
Door de geavanceerde technologie wordt een nauwkeurig 3D-beeld van de voeten gemaakt. De voeten worden namelijk niet alleen op grootte geanalyseerd maar ook op andere belangrijke hoofdindicatoren (lengte, breedte, volume en boog). En dat allemaal in 5 seconden!

2. Meer (voet)comfort
Na een jaar van research & development is de ScanFeet klaar bevonden om in gebruik te nemen voor de markt. Door innovatieve software zoekt de perfecte match tussen de 3D-scan van de voet en de (beschikbare) huurvoorraad. Hoewel de experts van Skiset natuurlijk altijd speciale aandacht hebben besteed aan comfort bij het selecteren van de beste skischoenen, is de ScanFeet nog een extra hulpmiddel dat Skiset graag omarmd.

3. Uniek skiërprofiel
Er wordt met de scan een uniek ‘skiërprofiel’ aangemaakt die in elke Skisetwinkel inzichtelijk is. Bij het online of rechtstreeks boeken wordt direct de beste skischoen aan het profiel gekoppeld. Vaker scannen is dus in principe niet meer nodig, tenzij er natuurlijk grote wijzigingen zijn geweest in gewicht. Met de ScanFeet heb je als wintersporter altijd snel de beste skischoenen.

Afgelopen week hebben we het merk Adidas uitgelicht. Klik hier voor het artikel!

Skien.nl is sinds de start in 2016 partner van Skiset.

LAAT EEN REACTIE ACHTER