Skiparadijs in de Zwitserse Alpen

gestaad
gstaad

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af, waar ga je naartoe voor een ​​unieke verwenvakantie? Waar kan ik alle opgedane stress laten varen en echt genieten? Als je houdt van avontuur maar je twijfelt nog waar je heen moet gaan, dan is skiën de beste keuze!

Op de vraag waar dan, gaan we je helpen. In dit artikel laten we je kennismaken met de beste en mooiste skibestemming in Zwitserland, waar je na een actieve dag je lichaam volledig weer op te laten voor de volgende dag.

Met een ongelofelijk aantal skibestemmingen om uit te kiezen zal HUUS Gstaad Hotel, in het mooiste skioord van Europa, je de meest avontuurlijke en persoonlijke ervaring bieden die mogelijk is. Dit prachtige hotel heeft het afgelopen jaar meerdere prestigieuze AHEAD Awards gewonnen en gisteren is bekend geworden dat ze ook in de lijst van 100 mooiste hotels in Europa zijn opgenomen! (Zie ook het Facebook bericht van HUUS)

HUUS Gstaad Hotel heeft een prachtig uitzicht op Gstaad. Een dorp dat Paris Hilton omschreef als “een oase van rust”. Het charmante bergdorpje is echt een stukje van de hemel, perfect neergezet in de Zwitserse Alpen. Gstaad staat bekend als een van de beste skibestemmingen en een van de meest prestigieuze in Europa. Bestaande uit 9 skigebieden, duurt het tenminste 7 dagen met de hulp van een voertuig om het hele skigebied van Gstaad te overbruggen en de tijd te nemen om rond te toeren om te winkelen en om après-ski te houden in het dorp. De bestemming biedt een sfeer in een oud werelddorp die luxe omarmt en toch geschikt voor een breed scala aan budgetten.

Er zijn enorm veel andere dingen te doen in dit prachtige resort. Zo kun je bowlen, een film kijken in de bioscoop, genieten van een live-muziekuitvoeringen, cabaretplezier en regelmatig spannende sportevents!

De stad ligt hoger dan 3.000 meter en is goed uitgerust met sneeuwkanonnen, indien dat nodig mocht zijn. Skiën is daarmee het hele seizoen gegarandeerd en voor alle niveaus, met name op gemiddeld niveau, waar acht skischolen met meer dan 200 skileraren aanwezig zijn om je te helpen.

Ontdek het zelf en laat het ons weten!

Blijf ook op de hoogte via de social media accounts van HUUS:
Like en volg HUUS op Facebook
Volg HUUS op Twitter
Volg HUUS op Instagram

Klik hier voor meer informatie over HUUS.
Klik hier om direct de website van HUUS te bekijken

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER