Video: Speed Frenchies skiën in bikini

Skiën in bikini

De professionele Franse skiesters ‘Speed Frenchies’ gingen uit de kleren om geld op te halen voor hun stage in Zuid-Amerika. Een mooie video waarin de dames skiën in bikini en een verbluffende crowdfunding campagne waren het resultaat.

Omdat skiën niet wordt gezien als een professionele sport moeten de professionele skiesters van Frankrijk alles zelf betalen. €11.000 was nodig om een stage in Zuid-Amerika te kunnen bekostigen. De €11.000 hebben de Franse dames weten binnen te halen, sterker nog, ze zijn dit bedrag ver voorbij gegaan. Maar liefst €20.750 is het totaal bedrag die ze door middel van crowdfunding hebben binnengehaald. Met het geld dat overblijft gaan de dames ook nog op stage in Corsica. Geef ze eens ongelijk.

‘Speed Frenchies’ zoals de groep dames heet bestaat uit Margot Bailey, Anouk Bessy, Laura Gauche, Noemie Larrouy, Marion Pellissier, Gaelle Reiller, Tiffany Gauthier, Romane Miradoli en Jennifer Piot. Deze mooie dames hebben de stoute (ski)schoenen aangetrokken en een video gemaakt van hunzelf skiënd in bikini. Skiën in bikini, dat het zo’n groot succes was verbaast ons niets.

De video met de ‘Speed Frenchies’ en hun mooie… uhm… techniek heeft flink wat aandacht getrokken en geldschieters deden dan ook massaal een gift. Nu kunnen de vrouwen op stage in Zuid-Amerika. Waarschijnlijk dragen ze tijdens de stage wel iets meer kleding.

Wat vind jij van de actie van de ‘Speed Frenchies’?

Zin gekregen in de zomer? Dan ken jij deze 8 redenen waarom de wintersportvakantie leuker is nog niet.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER