Skiveiligheid boven alles met de Ski-Lock!

Ski-Lock

Jaarlijks worden tijdens het wintersportseizoen in Europa zo’n 22.500 paar ski’s gestolen of verwisseld, zonde! Al deze ski’s hebben een totale waarde van meer dan 10 miljoen euro, daar kan je heel wat liter bier/wijn voor halen. Het aantal ski’s dat wordt gestolen of verwisseld neemt nog elk jaar toe. Het overgrote deel van de wintersporters laat hun ski’s namelijk gewoon ergens liggen als ze gaan lunchen of après-skiën. De Ski-Lock is een simpele maar zeer effectieve oplossing om dit te voorkomen.

Laat jij je fiets nog los staan? Wij in ieder geval niet. Waarom zou je dat dan wel doen met je ski’s? De Ski-Lock zorgt ervoor dat jij je ski’s met een gerust hart kunt achterlaten terwijl je een hapje neemt of (après-ski) drankje nuttigt. Je ski’s zijn ook veel makkelijker mee te nemen. Door de klemfunctie blijven de ski’s namelijk netjes bij elkaar en gaan zij niet scharen.

De Ski-Lock is zeer eenvoudig te gebruiken. Je klemt je Ski-Lock boven de binding om de ski’s en zet deze met behulp van een kabelslot eenvoudig op slot. De Ski-Lock is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat bestand is tegen temperaturen tot wel -40° C.

Better safe than sorry! Zorg dat jouw ski’s niet gestolen worden dit wintersportseizoen. De Ski-Lock is verkrijgbaar voor slechts 19,95 euro.

Ken jij een gave ski-gadget? Laat het ons weten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER