Ken je deze mop al?

Wintersportmoppen

Wintersport is fun en bij fun horen natuurlijk de leukste, meest ludieke, slappe en grove grappen. Dus voor ons als redactie was het snel duidelijk. Moppen moeten een vast onderdeel krijgen op ons wintersportplatform. Dus bij deze!

Ok, hij is een beetje flauw… maar ach, who cares, hij bezorgt je zeker een glimlach!

Leonardo DiCaprio gaat skiën in Oostenrijk en hij gaat de eerste dag gruwelijk onderuit. Gelukkig heeft hij niets gebroken en dat vertelt hij ook met trots aan de hoteleigenaar. Die zegt:”Da hast du schwein gehabt”. Leonardo begreep echter niet wat die kerel zei. De volgende dag valt Leonardo van de bevroren trap naar de skilift. Gelukkig kwam hij er weer goed vanaf. Dus hij dat ’s avonds weer met trots aan de hoteleigenaar vertellen. Die zei weer:”Da hast du schwein gehabt”.

Leonardo had geen idee het betekende, dus ging hij het vragen aan een andere hotelbezoeker. Die zei:”Nou, dat betekent zoiets als dat je geluk hebt gehad”. Dus Leonardo helemaal blij dat hij het wist. Die avond was er een gala in het hotel en op een gegeven moment komt die hoteleigenaar bij Leonardo staan en vraagt:”Hast du schon mit meiner Tochter getanzt”? En Leonardo antwoordde met trots: “Nein, das schwein habe ich noch nicht gehabt..!!!”.

Ken jij een goede wintersport mop? Laat het ons weten en wie weet verschijnt jouw mop binnenkort op Skien.nl! Voor de leukste moppen verzorgen wij een passende verrassing.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER