Skien.nl en WinterTrex kiezen voor kwaliteit!

Skiing-winter-snow-skiers-fun-skien-wintertrex

Samenwerken Skien.nl en WinterTrex

Skien.nl en WinterTrex gaan samenwerken om Nederlandse wintersporters te voorzien van de fijnste wintersportvakanties. De focus ligt op kwaliteit en het bieden van een totaalpakket is de belangrijkste keuze om samen te gaan werken.

Het totaalpakket bestaat uit accommodatie, skipas, materiaal, lessen en verzekeringen die optioneel kunnen worden bijgeboekt. Ook de kennis en de nieuwste technologieën in de online wintersportsector is een reden waarom er is gekozen voor deze samenwerking. De filtermogelijkheden zoals soort van de accommodatie, geschikt voor families of beginners, wellness, vegetarische gerechten en klantenbeoordeling helpen jou de perfecte reis te vinden. Van eenvoudige gasthuizen of ontbijtpensions, appartementen op basis van logies tot 4- of 5-sterren hotels met halfpension of all-inclusive. WinterTrex biedt voor elke klant een passend aanbod.

WinterTrex is in 1999 in Duitsland opgericht. Na buitenlandse expansie in 2005 zijn ze internationaal doorgegroeid. Momenteel behoren zij tot de grootste aanbieders van wintersportreizen in Europa. Skien.nl is een nieuw online wintersportplatform dat bezoekers voorziet van relevante content voor wintersporters en hun interessegebieden. De komende periode verzorgt Skien.nl in samenwerking met de door haar geselecteerde partners een totaal aanbod van wintersportgerelateerde diensten en producten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER