Als reisaanbieder of accommodatie op Skien.nl?

Ben jij een gave reisaanbieder of wintersportaccommodatie en altijd op zoek naar meer zichtbaarheid onder wintersporters? Meld dan je dan aan voor Skien.nl

Op Skien.nl krijg je een eigen ruimte om jouw bedrijf of concept door middel van het logo en begeleidende tekst te presenteren en uiteraard jullie reisaanbod en/of accommodaties. Bovendien worden jullie in onze communicatie meegenomen, waaronder maandelijks via social media en periodiek in onze nieuwsbrief.
Bekijk hier een voorbeeld

Skiën.nl beoordeelt alle aanbieders vooraf aan de hand van een aantal criteria. Vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, navigatie en het aanbod zijn belangrijke punten. Ook wordt er gekeken naar het bestelproces en de klachtafhandeling.

Het éénmalig inrichten op Skien.nl kost € 500,- (indien er een goede feed of iframe aanwezig is) en voor elk volgend wintersportseizoen € 250,-. Per lead of sale wordt de variabele fee verrekend. Wij werken met alle grote affiliate netwerken van Nederland samen en de afrekening loopt dan ook via hen. Wil je direct met ons afspraken maken? Neem dan even contact met ons op.

Hiernaast kun je gebruik maken van onze activatiemogelijkheden waarbij wij jouw bedrijf, reisaanbod of accomodatie(s) extra en proactief onder de aandacht brengen via de Skien.nl nieuwsbrief en social media kanalen. Uiteraard kunnen wij ook gezamenlijk marketing campagnes opzetten. Dit zijn maatwerktrajecten en starten vanaf € 500.

Heb je interesse in een samenwerking met Skien.nl? Vul dan het onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar: info@skien.nl