Poederbaas Freeride Festival! Ben jij erbij?

Zoals eerder dit jaar al is aangekondigd zal de Poederbaas Freeride Festival/NK Freeride 2020 volgend jaar van 7 tot en met 13 maart 2020 weer plaatsvinden. Het evenement zal plaatsvinden in Kappl, Oostenrijk! Nu het winterseizoen weer voor de deur staat en iedereen zijn wintersportvakantie gaat plannen staan de early bird tickets online (check hier alle Poederbaas-events)!

Poederbaas maakt zich al jaren hard voor de freeride-sport in Nederland. De eerste editie van het Poederbaas Freeride Festival werd in 2014 gehouden en werd enthousiast ontvangen. Toen ze vorig het festival met het NK Freeride combineerde bleek dit een schot in de roos: dikke feesten gecombineerd met fanatiek freeriden.

Dit spektakel zal wederom plaatsvinden in Kappl, Tirol, waar dit jaar ook de Open Faces 3* FWQ-qualifier en de Freeride Junior World Championship 2020 gepland zijn. Voor de qualifier en de finale zullen door het gebied (dat veel variatie biedt) een uitdagende afdaling worden. De vorige editie heeft door de sneeuwcondities waar je u tegen zegt, enthousiaste deelnemers en een face waar de lijnkeuzes oneindig waren alle verwachtingen overtroffen. Reken daar de blauwe lucht, felle zon en DJ’s die dikke platen draaien op, en je hebt een legendarische week.

Het unieke aan dit evenement is dat het publiek een combinatie is van fanatieke wintersporters en ervaren freeriders. Dit zorgt er voor dat er in zo’n week flinke stappen worden gezet met talentontwikkeling. Daarnaast is er voor zowel beginnende freeriders als ervaren freeriders is er genoeg te doen: van safety-clinics tot toeren met ervaren gidsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER