Op zoek naar een uitdagende stage om het maximale uit jezelf te halen?

Stage Skien.nl

Ben je helemaal gek van alles wat met wintersport te maken heeft en heb je affiniteit met online marketing en social media?

Dan zoeken wij jou! Voor september zijn wij op zoek naar een HBO-topper die Skien.nl met creatieve ideeën helpt op de kaart te zetten.

Skien.nl is een nieuw online platform voor alles op het gebied van wintersport. Het doel is dus om Skien.nl zo bekend mogelijk te maken bij het publiek en mogelijke leveranciers.
Je doet dit door doordacht plan op te zetten en onderscheidende content te creëren voor het platform en voor onze social media kanalen.
Daarnaast ondersteun je in alle marketing- en communicatieactiviteiten richting onze partners en heb je invloed op strategische keuzes.

Onze opdracht geeft je de mogelijkheid enorm veel praktijk ervaring op te doen en je draait als volwaardig lid mee in ons team.
Dit betekent dat wij verwachten dat je je met hart en ziel inzet en wij ook altijd naar jouw mening en ideeën zullen luisteren.
Dus heb jij de drive om écht iets neer te zetten? Stuur dan jouw CV met pasfoto en een motivatiebrief naar: info@skien.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER