Mop: Ronald zoekt een partner…

Ronald zoekt een partner

Wintersport is fun en bij fun horen natuurlijk de leukste, meest ludieke, slappe en grove grappen. Moppen hebben intussen een vast onderdeel gekregen op ons wintersportplatform. Deze week een mop over vrijgezel Ronald.

Ronald is 57 jaar en hij is nog steeds niet getrouwd, hij heeft zelfs nog geen partner.

Nu heeft hij besloten om op oudjaarsdag een contactadvertentie te zetten in een lokale krant. Ronald is nogal recht toe recht aan en houdt de drempel bewust laag. Hij gebruikt dan ook slechts één zin: “Ik zoek een vrouw” met daaronder zijn e-mailadres.

De volgende dag, Nieuwjaarsdag, stromen de reacties met honderden tegelijk binnen. Hij gaat achter zijn pc zitten om alle mailtjes rustig door te nemen en wat blijkt…. Ze hebben allemaal dezelfde strekking: “Kom de mijne maar halen…”

Via deze weg willen wij, het team van Skiën.nl, alvast iedereen een gelukkig nieuwjaar toewensen en natuurlijk heel veel skiplezier!

Ken jij een goede wintersport mop? Laat het ons weten en wie weet verschijnt jouw mop binnenkort op Skiën.nl! Voor de leukste moppen zorgen wij voor een passende verrassing.

Heb jij de vorige mop al gelezen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER