Huus Gstaad

Sinds de opening in december 2016 is Huus Gstaad snel favoriet geworden voor zowel de lokale bevolking en tal van internationale gasten. Gelegen op een glooiende heuvel tussen de dorpen Saanen en Gstaad, verovert het traditionele, houten beklede chalet, je met eenvoudige Zwitserse gastvrijheid. Je voelt je direct thuis en ervaart een perfecte balans tussen een rustig toevluchtsoord en de energie van ontdekkingsreizigers en sportieve adrenaline junkies. Van de avontuurlijke lounge, diverse top restaurants, een ruime spa, voor de hele familie, tot alles inclusief activiteiten en gratis uitrusting. Het hele jaar door kun je deze pure beleving en bijzonder gastvrijheid ervaren.

Het hotel is gebouwd in de klassieke Zwitserse chalet stijl en van binnen volledig gerenoveerd en gerestyled door de Zweedse architect en visionair Erik Nissen Johansen. Als eerste stap zijn de muren vervangen door extra grote ramen, waardoor er veel meer natuurlijk licht binnenkomt en er een natuurlijk verbinding ontstaat met de omgeving. Het is belangrijk dat gasten zich thuis voelen, alsof ze bij een vriend op bezoek zijn. Een vriend met een geweldig huis, een enorm terras en een grote open haard waar hij de lekkerste gerechten serveert.

In het hart van het hotel vind je de woonkamer, met lounge, bibliotheek en bar. De grote ramen nodigen uit om het eveneens vernieuwde terras te bezoeken met een fantastisch uitzicht over een groot deel van Saanenland. De inrichting is een mix van eigentijdse materialen, veelal uit de omgeving, en stijlen die een gevoel van vertrouwdheid en warmte oproepen, terwijl de ramen van vloer tot plafond ervoor zorgen dat de gasten altijd in contact staan met de bergen. Er zijn diverse on- en off-piste activiteiten in de regio, van skiën en snowboarden in de wintermaanden tot wandelen en raften in de warme zomermaanden. Veel van deze activiteiten zijn overigens inclusief.

Wat is er te doen in Gstaad-Saanenland?
Zowel in de zomer als in de winter biedt de regio genoeg actieve uitdagingen en sportieve events. We noemen er een paar:

  • Skiën of snowboarden op 220 km pistes
  • Breng een nacht in een iglo-dorp, een unieke ijservaring.
  • Leer meer over curling en doe mee
  • Doe mee aan het Snowbike Festival in januari
  • Geniet van de honderden kleurrijke ballons eind januari
  • Wandelen op 200 km bewegwijzerde paden
  • Ga zwemmen in bergmeren
  • Ontbijt buiten in de bergweide
  • Of ga op Glacier3000 van bergtop naar bergtop op 3.000 meter hoogte en rijdt in de Alpine Coaster. Een belevenis om nooit te vergeten!
  • Trek je laarzen aan en bezoek Polo Gstaad in augustus of geniet in september van een Country Night Gstaad

Ontdek de Huus-ervaring in harmonie met de pure natuur!
Meer informatie is te vinden op de website van Huus Gstaad
Bekijk hier de omgeving via de webcam
Of kijk direct hier voor beschikbaarheid

Kijk voor andere opties die Skien.nl biedt