We hebben weer een hilarische mop voor je!

Wintersport is fun en bij fun horen natuurlijk de leukste, meest ludieke, slappe en grove grappen. Moppen zijn daarom een vast onderdeel op ons wintersportplatform. Deze keer hebben we weer een leuke wintersport mop voor je.

Een sneetje brood

Patrick heeft na een lange dag skiën ongelooflijke trek. Hij duikt dan ook het eerste het beste restaurantje in waar hij wat lekkers kan bestellen. Al kijkend naar de kaart is hij er snel uit. Het wordt de rijk gevulde Goulashsoep

Enkele minuten later krijgt hij zijn soepje voorgeschoteld met een lekker sneetje landbrood. De man begint zijn broodje in de soep te dopen en te eten. Zijn broodje is al snel op op maar de soep zit nog bijna helemaal vol. De man heeft een lange dag skiën er op zitten dus hij heeft nog ontzettende honger en beseft dat dat ene broodje niet voldoende is geweest. Hij wil dus graag nog een broodje en kijkt of hij deze kan nabestellen.

Op dat moment loopt er toevallig een vrouwelijke bediende langs aan wie de man de vraag stelt: heeft u toevallig een droog sneetje?

Waarop de vrouwelijke ober antwoord: nee, meneer het is de vloer die zo kraakt….

Ken jij een goede wintersport mop? Laat het ons weten en wie weet verschijnt jouw mop binnenkort op Skiën.nl! Voor de leukste moppen verzorgen wij een passende verrassing.

Heb je de vorige wintersport mop al gelezen? Klik hier voor de vorige wintersport mop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER