Gerecht van de week: Croque Madame

Deze week hebben we weer een ‘winters’ culinair hoogstandje voor je uitgezocht. Het zusje van de Croque Monsieur: De Croque Madame, deze is vaak te vinden onder of boven de Croque Monsieur op de menukaart. Dit gerecht is goedkoop, snel en makkelijk te bereiden en bovenal gewoon erg lekker!

Maar hoe maak je dit gerecht(je) dan klaar? Hieronder een korte uitleg!

Benodigdheden:

  • 1 ei
  • paar plakjes kaas
  • eventueel een plakje ham
  • snufje zout/peper

Bereidingswijze

Leg een blokje boter in een pan en laat dit smelten. Beleg een boterham met ham en kaas en leg deze in de pan. Leg de andere boterham boven op de ham en kaas, en bak beide kanten goudbruin. Bak ondertussen in een andere pan een spiegelei. Leg de goudbruine boterham op een bord en leg het gebakken spiegelei op de boterhammen en smullen maar!!

Ken jij een heerlijk wintersportgerecht dat wij zeker moeten opnemen in onze reeks? Laat het ons dan weten. Het gerecht van vorige week was de Croque Monsieur.

Geen zin of tijd om dit gerecht te maken?

Bestel jouw wintergerecht via Thuisbezorgd.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER