Ga je mee op de Freeride Experience?

Van 1 t/m 4 februari 2018 organiseert Bergans of Norway de tweede editie van de Bergans Freeride Experience in het Kleinwalsertal, te Oostenrijk. Een lang weekend in de sneeuw waarbij het draait om freeriden. De lokale gidsen van Bergschule Kleinwalsertal zullen ervoor zorgen dat jij een volledige Freeride Experience mee gaat maken. Zo zal je stukken gaan hiken (naar boven lopen met je ski’s/board op je rugzak), tourskien of splitboarden en misschien wel een stukje mountaineering. En dit alles met één doel; poeder scoren! Het mooie van freeriden is dat je de drukke pistes achter je kunt laten en op zoek kunt gaan naar onverspoorde poedervelden te midden van de prachtige natuur. Het gevoel van poeder rijden is iets magisch en is een ervaring om nooit meer te vergeten. Afhankelijk van je niveau en de omstandigheden zal je misschien wel je allereerste poederbocht draaien, je eerste cliffs gaan springen of abseilen. Ons doel is om jou de utlieme Freeride Experience mee te geven!

Het maakt niet uit of je al ervaring hebt in het freeriden of nog nooit buiten de pistes bent geweest. We maken groepen van diverse niveaus, zowel skiërs als snowboarders zijn welkom. Salomon en Atomic zullen ervoor zorgen dat je met de juiste freeride materialen bent uitgerust dit weekend.

Tijdens dit weekend verblijven we in de KWT Lodge in Baad. Deze moderne lodge beschikt over tweepersoonskamers, een sauna en een loungeruimte waar je kunt genieten na een actieve dag bij de houtkachel onder het genot van een drankje. Naast het freeriden zullen er meerdere freeride gerelateerde workshops gegeven worden, is er tijd voor after-freeride drinks bij de lodge en is het in de avond genieten van lokale gerechten en mooie poeder verhalen.

Ben jij klaar voor een gezellig weekend met andere poederfanaten? Schrijf je dan in voor de Bergans Freeride Experience en beleef het ultieme freeride weekend! Er is echter beperkt plek, dus wacht niet te lang! Deelnemen aan de Bergans Freeride Experience kost € 749,-.

Klik hier voor meer informatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER