Dutchweek in Val Thorens!

Dutchweek in het Franse Val Thorens vindt plaats van 22 t/m 29 april 2017. Het dorp zit dan vol met feestende Nederlanders die genieten van de feesten, sneeuw en de voorjaarszon.

Dutchweek in Val Thorens, dé niet te missen week voor de ski en après-ski liefhebber!

Dutchweek in het Franse Val Thorens vindt plaats van 22 t/m 29 april 2017. Het dorp zit dan vol met feestende Nederlanders die genieten van de feesten, sneeuw en de voorjaarszon.  Sneeuw eind april? Ja, doordat Val Thorens zich op 2300 meter hoogte bevindt is er ook eind april nog voldoende sneeuw om te gaan wintersporten.

Grootste skigebied ter wereld

Val Thorens bevindt zich in het grootste skigebied ter wereld, Les Trois Vallées. Er zijn voor elk niveau wintersporter voldoende uitdagingen op de 3200 meter hoge bergen. Naast het grootste skigebied is Val Thorens ook het beste skigebied!

Après-ski

Voor de après-ski fan is er aan feesten geen gebrek tijdens Dutchweek. In Val Thorens zijn er ongeveer 70 uitgaansgelegenheden te vinden. De Nederlandse bar Le Monde is de place-to-be als je opzoek bent naar de echte après-ski hits. Als je uit je dak wil gaan bij de s ’werelds beste DJ’s en artiesten moet je bij de 360 bar zijn. Onder andere Hardwell, Afrojack, Kane, Waylon en The Opposites hebben de 360 bar al een legendarisch optreden bezorgd.

Met welk après-ski drankje sta jij het liefst op Dutchweek?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER