De 5 beste skigebieden met poedersneeuw

poedersneeuw
poedersneeuw

Wat maakt een geweldig poedersneeuw skigebied? Als het aan ons ligt is het dat je met jouw sneeuwbord of ski’s tot aan je enkels, knieën of dijen diep door verse sneeuw vliegt! Poedersneeuw skiën of snowboarden is voor iedereen, maar dit moet je wel oefenen op de plek waar je dit wilt gaan doen. Dit kan binnen een week aangeleerd worden!

Wij adviseren om lessen te nemen, zodat jij perfect door het poedersneeuw vliegt! Wat je ook leert tijdens de lessen is dat wanneer je geprepareerde pistes in Europese resorts verlaat, het essentieel is om lawineveiligheidsuitrusting mee te nemen. Het is ook handig om een berggids in te huren die niet alleen naar de beste sneeuw kan leiden, maar ook naar de gebieden met het minste risico op lawines aan kan wijzen.

Of het nu gaat om steil en diep, een eerste voorproefje van pluizige sneeuw krijgen of ervoor zorgen dat er een fatsoenlijke bar is voor het vieren van een briljante dag. De aankomen de weken zullen we onze selectie van de beste skigebieden delen op onze website en natuurlijk op onze social media pagina’s!

Mis nooit een nieuw artikel van skien.nl door ons te volgen op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!

LAAT EEN REACTIE ACHTER