De 3 leukste bars om te après-skiën in Gerlos!

Is de après-ski net zo belangrijk als het skiën zelf?

Dan moet je zeker een keer wintersporten in Gerlos! Om je te helpen bij een avondje apres-skien hebben wij de leukste drie après-ski bars voor je in kaart gebracht!

Cin Cin:

In Cin Cin is het ‘Nederlander’ gehalte ongeveer 99% en de muziek is dan ook op en top Hollandse après-ski. Zo treden er in het hoogseizoen bijna dagelijks bekende en semi-bekende Nederlanders zoals Gerard Joling en Robbie Ronalds op of draaien er bekende Dj’s.

Je kunt zelfs je biertje in de moedertaal bestellen, want al het barpersoneel is Nederlands. Als je een hekel hebt aan drukte zal dit misschien niet jouw ding zijn, maar als je van de echte après-ski sfeer houdt dan is dit de place to be!

Luigi`s Turbobar:

Heb je nog steeds trek in bier? Dan is Luigi’s Turbobar een uitstekende oplossing om je dorst te stillen! In deze bar kun je goed door feesten, omdat je hier kunt feesten tot laat in de nacht.

In Luigi’s Turbobar ervaar je de echte après-ski sfeer. Een mix tussen de Duitse en Nederlandse après-ski muziek met af en toe wat popmuziek er tussendoor. Je kunt hier zelfs pizza bestellen tot 23:00 wat ideaal is voor de late trek.

Countryclub:

Ben je een echte die hard? Dan ga je door naar de Countryclub. Hier draaien in het hoogseizoen de bekendere Dj’s zoals Vato Gonzales en Girls Love dj’s.

Hier is de sfeer iets minder après-ski-achtig maar er worden hierdoor zeker niet minder bier en Jägerbombs gedronken. Dit is de perfecte locatie om de avond af te sluiten om vervolgens de dag er op weer ‘fris en fruitig’ op de piste te verschijnen.

Kom alvast in de sfeer door de beste aprés-ski hits!

LAAT EEN REACTIE ACHTER