Carl Denig kiest voor Skien.nl

Carl Denig is partner van Skien.nl! Hiermee kiest dé outdoor specialist voor een betere (online) positie en zichtbaarheid onder wintersporters, zowel voor de fysieke winkel als de online webshop.

Carl Denig is een begrip in Amsterdam. Zij zijn al meer dan 100 jaar actief en met recht de expert op het gebied van buitensport. De filosofie is en blijft echter onveranderd: topkwaliteit in buitensportartikelen in combinatie met hoogwaardig advies.

Het kampeerassortiment van Carl Denig bestaat onder andere uit: slaapzakken, tenten, rugzakken, kleding en schoenen. Bovendien produceert Carl Denig ook zelf tenten en slaapzakken. Uiteraard beschikken zij ook over een wintersportassortiment met ski’s, schoenen en snowboards.

In onze winkel in Amsterdam zijn wintersporters dan ook meer dan welkom voor advies en  de online shop kan 24/7 worden geraadpleegd via: www.carldenig.nl
Direct naar de afdeling wintersport? Klik dan hier

Skien.nl is een groeiend online wintersportplatform en helpt wintersport(gerelateerde) aanbieders aan een betere online positie en zichtbaarheid onder wintersporters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER