7 auto’s die perfect zijn voor wintersport

Het begint al erg koud te worden en dat betekent: de winter komt eraan! Nederlanders gaan ieder jaar dan massaal op wintersportvakantie in het buitenland. Een deel reizen met de auto naar hun vakantiebestemming. In dit artikel vind je de beste 7 auto’s waarmee je op wintersport kunt gaan:

Auto Verkopen

1. Porsche Cayenne Turbo
De Porsche Cayenne is een stevig en sterk ogende auto die al sinds 2003 te zien zijn op de Nederlandse wegen. De Porsche Cayenne heeft ook een Turbo model. De Turbo beschikt over meer snelheid en kracht. De auto op zichzelf is al best ruim, maar wanneer je met een dakkoffer reist is de reis super comfortabel.

2. Audi RS
Zoek je een auto met veel ruimte in de achterbak? Dan is de Audi RS6 zeker een aanbeveling. Met het krachtige motor- en laadvermogen van de Audi RS6 kun je makkelijk de ondergesneeuwde bergen berijden.

3. Toyota RAV4
Rij je het liefst met een four-wheel drive? Denk dan aan de Toyota RAV4. Toyota staat al jaren bovenaan op het gebied van betrouwbaarheid. Daarnaast lijkt de RAV4 (Recreational Activity Vehicle) gemaakt voor uitdagend terrein.

4. Volvo XC90
Qua looks doet de Volvo XC90 niet onder voor de RAV4. Deze Volvo XC90 staat voor veiligheid. Dit is een belangrijk punt wanneer je in de gladde en glibberige wegen in de skigebieden rijdt. Je kunt de XC90 ook kopen/huren als plug-in-hybride.

5. Ford S-MAX
Een Ford S-MAX is door zijn grote formaat perfect om te gebruiken wanneer je op wintersportvakantie gaat. Als deze nog steeds te klein is voor al jouw wintersportspullen, heb je ook de Ford Galaxy. Deze is nog groter!

6. BMW X7
In 2018 presenteerde BMW met de BMW X7 hun grootste SUV ooit. Door de grootte van de auto passen er 7 personen in zonder dat de personen krap hoeven te zitten. Wanneer je met 5 of minder personen gaat, kun je de achterste 2 stoelen inklappen voor meer bagageruimte!

7. Volkswagen T6 Transporter
Ga je met een groep mensen op wintersportvakantie? Dan is de Volkswagen T6 Transporter zeker iets voor jullie, omdat de Volkswagen T6 Transporter perfect is voor grote groepen met veel bagage!

Voordat je vertrekt naar prachtige witte skipistes en de gezelligste aprés-skibars, check je natuurlijk onze wintersportchecklist!

LAAT EEN REACTIE ACHTER